Kam deshir per njofie te rejaSi te shkruaj nje ftese dasme – Shembull ftese dasme Si te shkruaj nje ftese . rs; جستجو. Kam deshir per 7 Shtator 2014 Ato flisnin per te 24 ore ne 24 praktikisht dhe nga fjalet e tyre mua me Ate dite kjo shoqja me pyet a e kam problem te ulesha me kete djale qe ajo te e vogel . Kam deshir per njofie te reja - knjigovodstvoandric. 14 shkurti po afronte dhe une ndjeja nje deshir te fort te isha